side-area-logo
 • Rolluiken
  Rolluiken zijn er in verschillende prijsklassen en kwaliteiten.

  Het verschil zit hem o.a in de kwaliteit van de lamellen. Wat is voor u de juiste keuze? Dit is afhankelijk van uw wensen en de situatie. Rio-Rolluiken heeft diversen uitvoeringen in het assortiment. Hieronder vindt u de verschillende uitvoeringen. Wij werken met Alluma, Heroal en Alutech rolluiken. U kunt ons natuurlijk geheel vrijblijvend om advies vragen.

 • ZONWERING
  Geniet van uw buitenleven

  Ook voor uw zonwering komen wij in actie. Rio Rolluiken heeft meer dan 30 jaar ervaring in alles op het gebied van zonwering, dus voor uw zonwering is Rio Rolluiken uw partner.

 • TERRASOVERKAPPING
  Genieten van het buitenleven

  Met een terrasoverkapping verrijkt u uw woonomgeving en hoeft u geen zonnestraal meer te missen.

 • Rolpoorten
  Rolpoorten hebben diverse toepassingen

  Rolpoorten hebben diverse toepassingen zoals garagedeuren, winkelbeveiliging, veranda of carport afsluiting. Een rolpoort is gemaakt van aluminium, het uitgangsmateriaal voor de productie van garage roldeuren, is betrouwbaar en biedt hoge weerstand van het profiel aan corrosie, neerslag en temperatuurschommelingen. Rio rolluiken heef 2 fabrikanten voor de rolpoorten : Heroal en Alutech.

BUITENLEVEN

Een groot assortiment bij Rio rolluiken

Zoekt u naar een mogelijkheid om langer van uw tuin te genieten? Neem dan contact op met Rio rolluiken. Wij zijn de specialisten op het gebied van een op maat gemaakte overkapping voor uw tuin. Wij kunnen een terrasoverkapping maken voor u die geheel op maat is gemaakt en wij garanderen u daarbij absolute top klasse die jarenlang garant staat voor tuinplezier in alle seizoenen. Lees verder wat wij allemaal kunnen of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies.

Ons assortiment van buitenleven
zonnescherm
Terrasoverkapping

Langer genieten van het buitenleven? Met een terrasoverkapping verrijkt u uw woonomgeving en hoeft u geen zonnestraal meer te missen.

Lamellenoverkapping

Vrijstaande terrasschermen bieden u de mogelijkheid een terras te creëren in uw tuin op een plek naar úw keuze!

Windschermen & Glaswanden

Glaswanden, schuttingen of windschermen maken van uw tuin de ideale plek om van uw privacy te genieten.

Schuttingen

Duurzame en stijlvolle schuttingen dragen bij aan een moderne uitstraling van uw tuin.

Verandazonwering

Met verandazonwering bepaalt u zelf de warmte en lichtval in uw veranda, serre of terrasoverkapping. Optimaal genieten dus!

Brochure

Brochure buitenleven

Rio Rolluiken komt kosteloos en geheel vrijblijvend bij u aan huis. Daarnaast worden de wensen besproken en tegelijk de mogelijkheden bekeken.

KOSTELOOS ADVIES AAN HUIS