Deel u ervaring met andere klanten

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.161.118.57 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
22 berichten.
Niels Niels uit Steenbergen schreef op 6 juli 2019 om 08:51:
Prima prijs kwaliteitsverhouding. Vakkundig gemonteerd. Wij zijn erg blij met de service van Rio rolluiken. Aan alle afspraken gehouden! TOP.
Rene Rene uit Bergen op Zoom schreef op 2 mei 2019 om 07:59:
7 rolluiken laten plaatsen bij onze nieuwbouwwoning. Offerte was duidelijk en gaf al redelijk wat inzicht waar je op moet letten bij verschillende offertes voor rolluiken. Bij het inmeten de exacte wensen besproken en op een ontspannen manier de kleuren kunnen kiezen. Tijdens het plaatsen ging er even iets mis waardoor er nieuw materiaal gehaald moest worden, het werk uitstellen en een dag laten verder gaan was nog niet eens bespreekbaar, de klus werd gewoon die dag afgemaakt en netjes opgeleverd. Helaas nog niet de Tahoma in kunnen stellen, maar daar kan Rio niks aan doen, zonder wifi kan je ook geen smart home programmeren. Wel mochten we altijd bellen als we er niet uit kwamen en ook was er nog de mogelijkheid dat ze zelf hiervoor langs zouden komen.
l. Nagtzaam l. Nagtzaam uit Breda schreef op 1 mei 2019 om 17:11:
Offerte was duidelijk en uitgebreid, goede informatie en een prima prijs/kwaliteit verhouding. Afspraken goed nagekomen, kortom een zeer tevreden klant,
Bert Bert uit Dinteloord schreef op 1 mei 2019 om 12:42:
Goedemiddag, 2 weken geleden zijn onze rolluiken opgehangen door Rio-rolluiken. Geweldig werk en service afgeleverd, plus dat de prijs erg scherp was. Een echte aanrader voor ieder.
Piet van Dorst Piet van Dorst uit Wouw schreef op 1 mei 2019 om 11:02:
Offerte met verschillende mogelijkheden, duidelijk advies en een mooie prijs. Afspraken worden nagekomen. Vakkundige installatie. Goede communicatie, meedenkend en vriendelijk. Zรฉรฉr tevreden.
Jan Willem Jan Willem uit Teteringen schreef op 1 mei 2019 om 09:21:
Uitstekend geplaatst conform afspraak. Adequaat reageren op mailtjes en op een kleine storing. Goede service. Aanrader!
Selma Selma uit Bergen op Zoom schreef op 30 april 2019 om 23:30:
Na wat offertes te hebben aangevraagd hebben we voor RIO gekozen. Pieter heeft ons goed te woord gestaan, kwam alles netjes opmeten en gaf voldoende uitleg, denkt met je mee. In totaal 8 rolluiken gehangen. De vakmannen van RIO hebben goed en netjes gewerkt. Zeker een aanrader ๐Ÿ‘
Jacq en pieter Jacq en pieter uit Barendrecht schreef op 30 maart 2019 om 15:05:
Wij zouden Rio rolluiken zeer willen aanbevelen bij iedereen. Zeer vakkundige ,aardige ,eerlijke, snelwerkende en meedenkende vakman(nen) ๐Ÿ‘๐Ÿ‘! Echt GEweldig! Vandaag opnieuw een geweldige service mogen ervaren. Dus niet alleen de levering maar ook de nazorg is perfect geregeld. Kortom , niet verder zoeken ๐Ÿ˜Š
Richard Richard uit Breda schreef op 3 februari 2019 om 16:27:
Rio Rolluiken heeft goed met ons meegedacht voor het plaatsen van een elektrisch rolluik bij een lastig raam. Communicatie en levering ging vlot. Ze hebben het rolluik vakkundig geplaatst geheel naar onze wens. Aanrader!
Cora van Ginneken Cora van Ginneken schreef op 8 januari 2019 om 13:20:
Goede snelle service en professioneel personeel. Ben zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden
Arjan Biemans Arjan Biemans uit Dorst schreef op 3 januari 2019 om 06:41:
Prima bedrijf aardige mensen die weten waar ze over praten ,leveren geen half product maar kwaliteit
Sonja vugts Sonja vugts uit Steenbergen schreef op 31 december 2018 om 17:52:
Rolluiken erg netjes opgehangen. Goede en vriendelijke service.
Ronald Niehot Ronald Niehot uit Roosendaal schreef op 17 oktober 2018 om 17:18:
Na een paar offertes te hebben aangevraagd hebben we voor RIO gekozen. Heldere uitleg en een goede prijs waren doorslaggevend. In totaal zijn er 7 rolluiken gehangen. Er is snel en net gewerkt en we kunnen RIO iedereen aanbevelen.
Wessel Wessel uit Roosendaal schreef op 17 oktober 2018 om 12:24:
Goede service, afspraken worden netjes nagekomen. Fijn zaken doen.
Ronald Nefs Ronald Nefs uit Roosendaal schreef op 17 oktober 2018 om 09:32:
5 rolluiken laten plaatsen. Netjes gewerkt, scherpe prijs, snelle levering en alles zoals vooraf was afgesproken. Aanrader!??
Sietse Sietse uit Bergen op Zoom schreef op 15 oktober 2018 om 21:34:
Goede voorlichting en uitleg Snelle levering Vakkundige plaatsing Kortom zeer tevreden!
Van Bulck Priscilla Van Bulck Priscilla uit Wouw schreef op 14 oktober 2018 om 22:52:
Een echte vakman. Heel professioneel en netjes werk. Snelle plaatsing. Echt een aanrader!!
Joost Joost uit Roosendaal schreef op 14 oktober 2018 om 19:31:
No nonse bedrijf. Afspraak is afspraak bij Pieter. Prettige ervaring, goede prijs kwaliteits verhouding
Rio rolluiken Rio rolluiken schreef op 14 oktober 2018 om 16:54:
Beste mensen, we zijn de vele reviews die we hadden op onze oude website helaas allemaal kwijtgeraakt, Vandaar dat ik diversen klanten heb benaderd om wederom en review te plaatsen. Alvast bedankt hiervoor Pieter van Gastel
Van Rietschoten Van Rietschoten uit Etten leur schreef op 14 oktober 2018 om 16:47:
Prima bedrijf, goede communicatie, nette prijs, volgens afspraak, Cijfer 10