side-area-logo
 • Rolluiken
  Rolluiken zijn er in verschillende prijsklassen en kwaliteiten.

  Het verschil zit hem o.a in de kwaliteit van de lamellen. Wat is voor u de juiste keuze? Dit is afhankelijk van uw wensen en de situatie. Rio-Rolluiken heeft diversen uitvoeringen in het assortiment. Hieronder vindt u de verschillende uitvoeringen. Wij werken met Alluma, Heroal en Alutech rolluiken. U kunt ons natuurlijk geheel vrijblijvend om advies vragen.

 • ZONWERING
  Geniet van uw buitenleven

  Ook voor uw zonwering komen wij in actie. Rio Rolluiken heeft meer dan 30 jaar ervaring in alles op het gebied van zonwering, dus voor uw zonwering is Rio Rolluiken uw partner.

 • TERRASOVERKAPPING
  Genieten van het buitenleven

  Met een terrasoverkapping verrijkt u uw woonomgeving en hoeft u geen zonnestraal meer te missen.

 • Rolpoorten
  Rolpoorten hebben diverse toepassingen

  Rolpoorten hebben diverse toepassingen zoals garagedeuren, winkelbeveiliging, veranda of carport afsluiting. Een rolpoort is gemaakt van aluminium, het uitgangsmateriaal voor de productie van garage roldeuren, is betrouwbaar en biedt hoge weerstand van het profiel aan corrosie, neerslag en temperatuurschommelingen. Rio rolluiken heef 2 fabrikanten voor de rolpoorten : Heroal en Alutech.

Rolpoorten  hebben diverse toepassingen zoals garagedeuren, winkelbeveiliging, veranda of carport afsluiting. Een rolpoort is gemaakt van aluminium, het uitgangsmateriaal voor de productie van garage roldeuren, is betrouwbaar en  biedt hoge weerstand van het profiel aan corrosie, neerslag en temperatuurschommelingen. Rio rolluiken heef 2 fabrikanten voor de rolpoorten. Heroal en Alutech.
Kijk hieronder voor meer informatie.
Inbraakwerend
Geluidwerend
Isolerend
Vochtwerend
Zonwerend
Privacy
Alutech
Alutech is een groep van bedrijven en heeft de leidende positie van rolluik systemen in Oost Europesche landen en is toonaangevende fabrikant van sectionaaldeuren, rolluiken en aluminium profielen.
Heroal
De systeemwereld van heroal rolluiken biedt unieke voordelen voor ieder product: heroal rolluiken zijn duurzaam en garanderen een optimale inbraakbeveiliging.

U kunt indien gewenst uw rolluiken en zonwering en nog meer producten middels een app bedienen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze rolluiken zijn inbraakwerend, isolerend, zonwerend, geluidswerend, vochtwerend en geven privacy.
Ze zijn in diverse kleuren beschikbaar en daarom makkelijk in de juiste stijl te kiezen die het beste bij uw huis past.
Steeds meer klanten kiezen voor de volledig automatisch bedienbare rolluiken.
Daarnaast maakt een tijdklok het mogelijk de rolluiken te laten sluiten op ieder gewenst moment.
Wilt u toch liever een handbediendbaar rolluik is dit natuurlijk mogelijk!