side-area-logo
zonnescherm
Universal screens
Rio Smartscreens
Rio smart ritsz screens zijn mooie afgewerkte en degelijke screens, waarbij de onderlijst volledig de kast in gaat .

Universual screen
Ritszscreen
Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Een uitvalscherm houdt niet alleen de warmte effectief buiten maar is bovendien een fraaie toevoeging aan uw woning
Ritsscreens , stormvast
Classic screens
Basis screen
Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op woonhuizen.
Markiezen
Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele woningen maar ook bij moderne huizen komen ze goed tot hun recht. Onze markiezen zijn zonder meerprijs verkrijgbaar in hout of aluminium.
Verandazonwering
Verandazonwering is de manier om de temperatuur te reguleren in uw veranda. In de zomer heerlijk koel en in de winter kunt u de lastige laaghangende zon de baas zijn. Voor wie een serre, veranda of terrasoverkapping heeft, is de verandazonwering eigenlijk onmisbaar.

Binnenzonwering is raambekleding die ook kan dienen als goede zonwering. Hiermee houdt u het binnenklimaat in uw woning aangenaam en beschikt u tevens over mooie raamdecoratie. Binnenzonwering heeft naast zonwering ook nog eens een decoratieve functie. Ook zorgt het ervoor dat uw huis beter geïsoleerd is.

rolgordijn
Rolgordijnen
Rolgordijnen zijn decoratief en effectief, bediening met ketting of elektrische bediening met standaard of exclusieve modellen van kasjes.
binnen
Jalouzieén hout of aluminium
Wil jij zelf de gewenste doorkijk, lichtinval en privacy bepalen? Dan zijn jaloezieën de ideale raamdecoratie voor jou. Jaloezieën zet je in een handomdraai in de juiste stand, afgestemd op waar jij op dat moment van de dag behoefte aan hebt. Onze jaloezieën zijn in diverse materialen en kleuren beschikbaar, waardoor je zowel een moderne als landelijke of klassieke sfeer kunt creëren.
vlieg op hor
Inzet hor
De inzethor is de perfecte oplossing voor draaikiepramen. Geheel schroefloos te plaatsen. De hor kan altijd blijven zitten, ook als het raam gesloten wordt.
[ult_buttons btn_title=”CONTACT ONS” btn_link=”url:%2Fcontact|||” btn_align=”ubtn-right” btn_size=”ubtn-custom” btn_padding_left=”55″ btn_padding_top=”15″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#565656″ btn_bg_color_hover=”#6e7256″ btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”]