side-area-logo
 • Knikarmschermen

  Wilt u in de zomer volop genieten van uw terras, zonder weg te smelten in de felle zonnestralen?
  Voorzie uw woning van een knikarmscherm en profiteer voortaan van een heerlijk schaduwrijk terras én een koele binnentemperatuur in huis.

 • Uitvalschermen

  Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is.
  Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Een uitvalscherm houdt niet alleen de warmte effectief buiten maar is bovendien een fraaie toevoeging aan uw woning

 • Screens

  Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy.
  Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering.
  Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op woonhuizen.

 • Verandazonwering

  Verandazonwering is de manier om de temperatuur te reguleren in uw veranda. In de zomer heerlijk koel en in de winter kunt u de lastige laaghangende zon de baas zijn.
  Voor wie een serre, veranda of terrasoverkapping heeft, is de verandazonwering eigenlijk onmisbaar.

Buitenzonwering is onmisbaar in iedere woning. Een aangename temperatuur in uw woning en een heerlijk schaduwrijk terras, zo komt u de warme zomer wel door. Er zijn talloze soorten buitenzonwering waar u uit kunt kiezen.

Zo zijn screens en knikarmschermen ideaal voor plekken waar je een vrije doorloop nodig hebt. Markiezen en uitvalschermen zijn perfect als vensterzonwering en rolluiken worden toegepast voor zowel zonwering, als beveiliging en verduistering.

zonnescherm
Knikarm schermen
Wilt u in de zomer volop genieten van uw terras, zonder weg te smelten in de felle zonnestralen? Voorzie uw woning van een knikarmscherm en profiteer voortaan van een heerlijk schaduwrijk terras én een koele binnentemperatuur in huis.
Uitvalschermen
Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Een uitvalscherm houdt niet alleen de warmte effectief buiten maar is bovendien een fraaie toevoeging aan uw woning
Ritsscreens , stormvast
Screens
Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op woonhuizen.
Markiezen
Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele woningen maar ook bij moderne huizen komen ze goed tot hun recht. Onze markiezen zijn zonder meerprijs verkrijgbaar in hout of aluminium.
Verandazonwering
Verandazonwering is de manier om de temperatuur te reguleren in uw veranda. In de zomer heerlijk koel en in de winter kunt u de lastige laaghangende zon de baas zijn. Voor wie een serre, veranda of terrasoverkapping heeft, is de verandazonwering eigenlijk onmisbaar.

Binnenzonwering is raambekleding die ook kan dienen als goede zonwering. Hiermee houdt u het binnenklimaat in uw woning aangenaam en beschikt u tevens over mooie raamdecoratie. Binnenzonwering heeft naast zonwering ook nog eens een decoratieve functie. Ook zorgt het ervoor dat uw huis beter geïsoleerd is.

Jalouzieén hout of aluminium
Wil jij zelf de gewenste doorkijk, lichtinval en privacy bepalen? Dan zijn jaloezieën de ideale raamdecoratie voor jou. Jaloezieën zet je in een handomdraai in de juiste stand, afgestemd op waar jij op dat moment van de dag behoefte aan hebt. Onze jaloezieën zijn in diverse materialen en kleuren beschikbaar, waardoor je zowel een moderne als landelijke of klassieke sfeer kunt creëren.
Smartfit
De Smartfit is uitermate geschikt voor het schroefvrij monteren van zowel horizontale jaloezieën 16/25mm alsmede plissés tot een hellingshoek van maximaal 15º!
[ult_buttons btn_title=”CONTACT ONS” btn_link=”url:%2Fcontact|||” btn_align=”ubtn-right” btn_size=”ubtn-custom” btn_padding_left=”55″ btn_padding_top=”15″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#565656″ btn_bg_color_hover=”#6e7256″ btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”]